FAQ

May 4, 2020

Hvor mange guldstjerner skal man optjene for at blive Climate Hero og Climate Savior ?

 

 

Svar: Climate Hero bliver man, når man har optjent 30.000 guldstjerner og Climate Savior bliver man, når man har optjent 60.000 guldstjerner.

 

 

 

Kan man selv fastsætte sit eget CO2 aftryk for et år i kg/CO2 ?

 

 

 

Svar: Ja det kan man godt. Under personlige indstillinger kan du selv indtaste den værdi som dit CO2-aftryk skal have, hvis du har fået det beregnet præcis. Vi bruger som standard gennemsnitstal for det land som en bruger vælger under personlige indstillinger.

 

 

 

Hvor stammer jeres data for hvor meget CO2 man sparer ved at lave en vane om ?

 

 

 

Svar: Vi har brugt rigtig mange ressourcer på at finde alt den internationale forskning som findes inden for alle områder af CO2-besparelser i forbindelse med vaneændringer og det er disse studier vores datamodel bygger på. Hvis du klikker på det her link så kan du se alle kilder og beregningsformler for hver af de 30 dages klimaudfordringer:  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aMZu5Djk5jI0A_-8IpCvHVOk4nU70_UzNLqHPn8pObw/edit?usp=sharing

 

 

 

Hvordan sikrer I at brugerne ikke snyder med guldstjernerne?

 

 

 

Svar: Det kan vi ikke. App’en er baseret på selv-rapportering og tillid til, at brugerne ikke vil synde sig selv. Vores brugeranalyse viser at under 1% snyder med deres registrering af guldstjerner.

 

 

 

Kommer der en Android version af jeres app ?

 

 

 

Svar: Ja det er bestemt vores intention, at den kommer i løbet af kort tid.

 

DanishEnglishFrench